dijous, 25 d’octubre del 2012

Concert familiar a l'Ateneu aquest diumenge!!

Ahir vam repartir als cantaires de la coral un val per tenir entrada a meitat de preu per aquest espectacle, que promet!!!

NO US EL PERDEU!!! 


http://www.contrabaix.com/litus-ombra-dels-beatles/

CONCERT FAMILIAR

LITUS ‘L’OMBRA DELS BEATLES A LA MEVA MALETA DE CANÇONS’

Descripción: Descripción: Litus

DIUMENGE 28 D’OCTUBRE / 12.00 H. ATENEU SANT FELIU DE LLOBREGAT
4 € AMICS DE CONTRABAIX
5 € ANTICIPADA / 6 € TAQUILLA 
COMPRAR ENTRADES


Litus: veu principal, guitarra acústica i piano. Jordi Belza: segones veus, guitarra acústica i baix elèctric. Joan Eloi Vila: guitarra elèctrica.
L’ombra dels Beatles a la meva maleta de cançons és un espectacle de Carles Ruiz Bosch “Litus” pensat per a nens i nenes de 5 a 12 anys, tot i que està recomanat per a tothom.
L’espectacle proposa un viatge per les diferents etapes creatives dels 4 de Liverpool i la seva influència en la música popular del segle XXI. Des dels inicis amb “Love me do” fins a “Let it be”, el concert ens mostra la bellesa d’una música que va canviar el món.
Les cançons d’en Litus no s’escapen d’aquesta influència musical. En aquest concert es demostra l’herència dels BEATLES en les cançons que en Litus ha anat acumulant a la maleta.
Es tracta d’un espectacle didàctic que explica el recorregut meteòric d’un grup llegendari com els BEATLES combinat amb les cançons del LITUS, on s’explica l’evolució de cada composició i es fa especialment èmfasi en la participació activa dels nens.
La música i les lletres dels BEATLES han unit i segueixen unint a generacions més enllà de la procedència, edat, estatus social, raça, religió, i aquest fet també està reflectit en el contingut de la seva obra.
LITUS fa un guiatge durant l’espectacle de manera que els nens ubiquin cada època als diferents estils i característiques musicals.
Tot plegat es tracta de que mentre els nens es diverteixen puguin entendre com de gran va ser la influencia social dels BEATLES a la societat moderna i com pot la música ser un motor de canvi social.
Hi ha moltes maneres de treballar la música dels Beatles a l’escola creant valor i mostrant com la música pot fer unir la gent per una mateixa causa social.
Nosaltres remarquem que els nens ja estan familiaritzats amb moltes cançons dels Beatles, per tant està bé que abans del concert es puguin fer grups per analitzar quina cançó els agrada més, traduir-la, cantar-la, preparar-la amb percussió de mans, amb objectes, amb diferents veus, etc.
Volem fer-vos saber que els nens gaudiran cantant d’allò més durant l’espectacle perquè ja ho hem comprovat amb uns resultats increïbles!
Esperem que això s’encomani també als adults que ho feu possible!
La Coral Tic Tac és una secció de l'Ateneu Santfeliuenc, i consta d'uns 35 cantaires de 4 a 11 anys, agrupats en 2 grups: Petits (4-6a) i Mitjans (7-11a).

En aquest blog podreu veure algunes imatges del dia a dia de la coral. Si voleu més informació, la trobareu a la pàgina web de l'ateneu.