divendres, 9 de novembre de 2012

Concert familiar: Landry "El rumbero"

Pels Tic Tacs que tinguin forces al tornar de les colònies, els recomanem aquest concert!!!
Si dieu que canteu a la Tic Tac tindreu entrada a 3€.


LANDRY ‘EL RUMBERO’

Descripción: Landry

DIUMENGE 18 DE NOVEMBRE / 12.00 H
ATENEU SANT FELIU DE LLOBREGAT
4 € AMICS DE CONTRABAIX
5 € ANTICIPADA / 6 € TAQUILLA 
COMPRAR ENTRADES

CONCERT FAMILIAR

Dani Landry, cantant i animador. David Torras, guitarra. Dani Carbonell / Pep Pascual, saxo tenor i alt, vents i efectes. Sicus Carbonell, guitarra i veus. Francisco “Rambo” Batista, percussió.
Avui dia no sempre traspassem a la canalla la tradició, cultural i musical, del nostre país. Aquest projecte vol ser una eina per aprendre diferents cançons de la música tradicional de Catalunya. S’uneixen, per una banda, les cançons per a infants de tota la vida i, per l’altra, la Rumba Catalana, amb la intenció de fer ballar tothom, grans i petits.
A través de l’amistat entre en Landry “El Rumbero” i El Sicus, un gitano d’una suposada ciutat marinera, aprendrem una història d’unió de cultures i personatges amb una sola idea: ballar. En efecte, en Landry és un “Rumbero” que canta cançons de quan ell era nen a ritme de rumba de manera que tant els nens i nenes que ja coneixen les cançons populars i tradicionals com els que no, acabin cantant i ballant.
Així doncs, el nostre personatge va desgranant diferents cançons populars per a infants i aporta cançons inèdites que faran que la nostra canalla aprengui noves cançons i nous ritmes.
El Repertori és gairebé tot popular tradicional, però també hi aporten algunes cançons inèdites. Cançons de tota la vida com La Masovera, Bugui-bugui, el Ball de la civada un poti-poti de cançons com “Volem pa amb oli”, “Cargol treu banya”, “Plou i fa sol”, etc.

La Coral Tic Tac és una secció de l'Ateneu Santfeliuenc, i consta d'uns 35 cantaires de 4 a 11 anys, agrupats en 2 grups: Petits (4-6a) i Mitjans (7-11a).

En aquest blog podreu veure algunes imatges del dia a dia de la coral. Si voleu més informació, la trobareu a la pàgina web de l'ateneu.