dimecres, 23 d’octubre de 2013

De colònies!!

Bon dia!

avui em permeto escriure una entrada al blog com a ex-directora de la coral... però encara molt vinculada!

Ja ho teniu tot a punt per les colònies??? Esteu preparats per fer l'indi??? Em fa molta il·lusió compartir aquest cap de setmana amb els Tic Tacs!!!

Com ja sabeu, hem tingut alguns problemes amb la casa Can Mas de Torrelles, doncs ens pujaven força els preus respecte del curs passat i a més no ens hem sentit gaire ben tractats.
Per sort, hem trobat una alternativa que segur que estarà molt bé!!!

Anirem a la casa de La Conreria (Tiana) on vam fer, precisament, les primeres colònies de la Coral Tic Tac, el maig del 2005. En realitat, la Coral Crescendo hi va estar el cap de setmana i nosaltres hi vam pujar el diumenge per fer algunes activitats conjuntes. Aquí hi podeu veure alguna foto.

Aquesta vegada, les colònies seran especials perquè les compartirem amb el Cor infantil VINE (Veus Iguals de la Nova Ègara) de Terrassa. També tenen un grup de petits, i un grup de mitjans (dirigit pel Jaume Sala, que ja coneixeu).

Serà molt xulo compartir cançons amb ells, i un concert més endavant! I qui sap si... un intercanvi!! Finalment la Coral Tic Tac serà acollida? potser sí...

Fins dissabte!!!

Berta

ps. les famílies ja podeu anar escalfant la veu...


La Coral Tic Tac és una secció de l'Ateneu Santfeliuenc, i consta d'uns 35 cantaires de 4 a 11 anys, agrupats en 2 grups: Petits (4-6a) i Mitjans (7-11a).

En aquest blog podreu veure algunes imatges del dia a dia de la coral. Si voleu més informació, la trobareu a la pàgina web de l'ateneu.