dimarts, 4 de juny de 2013

Cap de setmana de formació amb Maria Guinand

El passat cap de setmana, 1 i 2 de juny, la Marina i la Berta vam tenir el luxe de poder assistir a un cap de setmana de treball amb la Maria Guinand organitzat pel SCIC.

La Maria és una gran pedagoga i directora coral, i ha fet una gran tasca, juntament amb el seu marit, Alberto Grau (compositor nascut a Vic) en el món coral a Veneçuela.

D'una banda, ens va donar algunes idees molt clares sobre com treballar amb els nens, com preparar els assaigs, i la importància i la vocació del director coral.

I d'altra banda, ens va presentar força repertori i vam intentar aprendre les eurítmies (ritmes i moviments amb el cos) que proposava. Ens va costar bastant... però el mateix Alberto ens va dir que ens n'havíem sortit molt bé! Sort! :-)

El curs vinent segur que en treballarem algunes amb els Tic Tacs!!!

Us en deixem unes imatges:La Coral Tic Tac és una secció de l'Ateneu Santfeliuenc, i consta d'uns 35 cantaires de 4 a 11 anys, agrupats en 2 grups: Petits (4-6a) i Mitjans (7-11a).

En aquest blog podreu veure algunes imatges del dia a dia de la coral. Si voleu més informació, la trobareu a la pàgina web de l'ateneu.