dijous, 26 de gener de 2012

Una proposta temptadora: LEIOA KANTIKA KORALA


Enguany el SCIC, amb la col·laboració del Servei Educatiu de l’Auditori, organitza un concert amb el cor basc LEIOA KANTIKA KORALA, un dels cors bascos amb més projecció internacional i una posada en escena molt innovadora.


El concert serà el 10 de març, a les 12:30h a l'Auditori de Barcelona, i ens presentaran un variat programa que inclou música popular del País Basc, la Polinèsia o Israel, amb obres de Begnt Johansson, Stephen Hatfield, Vjelo Tormis o Vytautas Mishkinis entre d’altres.


Creiem que és una magnífica ocasió, per als cantaires i les famílies, poder veure aquest Cor que estem segurs que no us deixarà indiferents!

Les entrades es posaran a la venda el dia 9 de febrer al ServiCaixa o a les taquilles de l’Auditori de Barcelona (de 15 a 21h)


Esperem que entre tots omplim la Sala Simfònica de l’Auditori!!!! Per anar fent boca... us adjuntem un enllaç on podreu fer un tastet de la seva música!!


http://www.youtube.com/user/ConservatorioLeioa?feature=watch

1 comentari:

Aina ha dit...

Qui s'hi animarà?

La Coral Tic Tac és una secció de l'Ateneu Santfeliuenc, i consta d'uns 35 cantaires de 4 a 11 anys, agrupats en 2 grups: Petits (4-6a) i Mitjans (7-11a).

En aquest blog podreu veure algunes imatges del dia a dia de la coral. Si voleu més informació, la trobareu a la pàgina web de l'ateneu.