dissabte, 14 de març del 2009

Cant i medicina: salut i bona forma de veu

Avui us proposem escoltar el programa "Vistes al mar" de Catalunya música del dia 6 de març, ja que parla d'un instrument capaç de fer música celestial, un instrument universal, el més antic de tots els que existeixen. L'únic instrument que no s'ha inventat l'home. L'instrument més fàcil i accessible de tots; no cal saber ni un borrall de música per a fer-lo servir amb molta dignitat. Però també l'instrument més delicat i fràgil que s'espatlla amb molta facilitat i que necessita més cura que cap altre. L'únic instrument musical que pot afegir lletra, paraules, a la línia melòdica. Un instrument baratíssim però únic. Que no és específic per fer música, és a dir que s'utilitza per moltes altres coses que no són purament musicals. El més democràtic i el més barat de tots els instrument. Un instrument que tots portem a sobre, i que desapareix quan mor l'intèrpret. LA VEU HUMANA


Per escoltar-lo cal anar anar a la següent pàgina web:

(VISTES AL MAR, programa de radio portat per xavier chavarria)

I fer clic a: "escolta-ho": cant i medicina: salut i bona forma de la veu. Ferran Gimeno, Begoña Torres, Josep Rumbau.

El programa és llarguet, podeu anar-vos movent amunt i avall per trobar el que més us interessi.

Que en gaudiu!
La Coral Tic Tac és una secció de l'Ateneu Santfeliuenc, i consta d'uns 35 cantaires de 4 a 11 anys, agrupats en 2 grups: Petits (4-6a) i Mitjans (7-11a).

En aquest blog podreu veure algunes imatges del dia a dia de la coral. Si voleu més informació, la trobareu a la pàgina web de l'ateneu.