diumenge, 14 de desembre del 2008

Algunes fotos dels últims assajos

Com ja sabeu, aquest any enlloc de "Concert de Nadal", farem un... "Concert d'hivern" al gener. I com que ja queda poc, estem treballant de valent amb les cançons noves!

La caixa de les sorpreses tot sovint ens porta alguna coseta que ens ajuda a aprendre les cançons noves.Aquest dia ens va portar el CD d'un cor infantil de Finlàndia (Cor Tapiola) que canten mooolt bé, i vam escoltar una cançó que havíem après a la coral, però ells la cantaven en finès! I l'Aina i la Berta ens van ensenyar la primera frase en finès: Minun kultani kaunis on... quin embolic! No és més fàcil dir: Tant si plou com si surt el sol, canta amb alegria! ?? Va ser divertit.

I com que a tots ens agrada molt obrir-la (a poc a pooooc...) hem après la cançó de La Gallina Ponicana per veure a qui li toca sortir! I l'hem afegida a les partitures que pintem pel Cançoner que ens endurem a casa a finals de curs. Mireu quines gallines tan xules!


L'últim dimecres, la caixa de les sorpreses no era la de sempre, era més gran, i estava plena de samarretes de colors! Ara falta que hi posem el rellotge de la coral tic tac i ja estarem tots preparats per lluir coloraines al concert.
Recordem a la Comi de Pares i Mares (PIM!) que ens trobarem aquest dilluns 15 de desembre a les 19h a l'Ateneu.

Hey, yu, ya-la-là, canta amb alegria!
La Coral Tic Tac és una secció de l'Ateneu Santfeliuenc, i consta d'uns 35 cantaires de 4 a 11 anys, agrupats en 2 grups: Petits (4-6a) i Mitjans (7-11a).

En aquest blog podreu veure algunes imatges del dia a dia de la coral. Si voleu més informació, la trobareu a la pàgina web de l'ateneu.