dimarts, 8 d’abril del 2008

Continua el I Cicle Coral, amb un COR INFANTIL!!

Atenció Tictacs i famílies!

El proper diumenge 20 d'abril a les 19,30h hi haurà el segon concert del I Cicle Coral (organitzat per les corals Crescendo i Tic Tac de l'Ateneu, amb el suport i patrocini de l'Ajuntament), a l'Auditori del Palau Falguera.







Aquesta vegada, la coral convidada és el grup de grans del Cor Infantil Sant Esteve de Castellar del Vallès, amb una interessant i reconeguda trajectòria, dirigida per Jaume Sala.
Les directores de la coral Tic Tac vam optar per convidar un grup de grans d'una coral infantil perquè les famílies dels nostres cantaires veiessin quina feina tan xula es pot arribar a fer quan els cantaires adquireixen experiència en una coral, i així animar-los a seguir venint.

Podeu consultar el programa del concert aquí, així com altres informacions sobre el Cicle.


PERÒ EI! no oblideu que el mateix dia anirem al JUGUEM CANTANT (activitat del SCIC) on cantarem la cantata que fa uns mesos que preparem: "Al ball, sense un badall" amb música de la Guida Sellarès i lletra de Miquel Desclot.
L'horari aproximat d'aquesta activitat serà d'11 a 16,30h a Castelldefels.

Fins dimecres!
La Coral Tic Tac és una secció de l'Ateneu Santfeliuenc, i consta d'uns 35 cantaires de 4 a 11 anys, agrupats en 2 grups: Petits (4-6a) i Mitjans (7-11a).

En aquest blog podreu veure algunes imatges del dia a dia de la coral. Si voleu més informació, la trobareu a la pàgina web de l'ateneu.