dimarts, 30 d’octubre de 2007

Al ball, sense un badall


Ja hem engegat el curs, ara sí!!

Com cada any, quan la coral ja porta uns pocs assajos, les directores anem a les Jornades de Treball (enguany a Tarragona) que organitza el SCIC per tal de trobar-nos amb els altres directors, aprendre el repertori proposat pel curs, fer les valoracions del curs anterior...

i aquest any ho passarem molt bé! Doncs per cel·lebrar el 35è Juguem Cantant (l'activitat dels petits del SCIC, com la Tic Tac), van encarregar una cantata a la Guida Sellarès (una acordionista de Vic molt divertida), amb textos de Miquel Desclot, i a les jornades ens l'han presentada. Es titula Al ball, sense un badall i serà una festa! Com un ball de festa major. Els cantaires hi posaran la veu i ens acompanyaran uns músics "estupendus"!


Abans, però, hi haurà el Concert de Nadal, a l'Auditori del Palau Falguera, juntament amb la Coral Crescendo de l'Ateneu i la Coral Quòdlibet de Molins de Rei, no ens n'oblidem. Serà el dissabte 22 de desembre a la tarda-vespre. Us hi esperem a tots/es!!!

2 comentaris:

Guida ha dit...

Quin bloc més xulo!
Desitjo que us divertiu molt ensenyant, aprenent i ballant totes aquestes músiques i moltes més.
Una abraçada a tots els cantaires, directores i directors!
GUIDA

Aina ha dit...

Gràcies, Guida!
ja t'assegurem que ens estem divertint molt amb la teva cantata i a més estem aprenent un munt de coses sobre els instruments que hi surten! I a ballar les cançons i tot! Un petó.
AINA, BERTA I PALOMA

La Coral Tic Tac és una secció de l'Ateneu Santfeliuenc, i consta d'uns 35 cantaires de 4 a 11 anys, agrupats en 2 grups: Petits (4-6a) i Mitjans (7-11a).

En aquest blog podreu veure algunes imatges del dia a dia de la coral. Si voleu més informació, la trobareu a la pàgina web de l'ateneu.